Wie we zijn

Welkom bij de Ichthuskerk in Dronten!

Wie we zijn

Wij zijn een gemeenschap van ruim 500 mensen van alle leeftijden die samen gemeente van Christus willen zijn. Op deze website is veel te vinden over wie we zijn en wat we doen. U bent van harte welkom als gast in onze gemeente en we leren u graag kennen. Elke zondag komen we samen om 9.30 in ons gebouw aan de Roerstraat in Dronten.

 

We zien de Bijbel als Gods betrouwbare en gezaghebbende Woord. De dood en opstanding van Jezus Christus vormen het hart van de boodschap van de Bijbel. Het goede nieuws van Gods liefde staat centraal, dat geloof bindt ons samen. We willen ons dagelijkse leven graag verbinden met God en zijn liefde delen met anderen.

 

We ontwikkelen zo onze weg om het kerk zijn concreet vorm te geven in de wereld van deze tijd. We zijn blij om onderdeel te zijn van de wereldwijde kerk, de kerk die 2000 jaar geleden startte met het leven, de dood en de opstanding van Jezus Christus. Als Ichthuskerk in Dronten willen we samen met alle andere kerken een getuige zijn van het werk van Jezus in ons leven en in wat hij kan en wil doen in de wereld van vandaag.

 

Naast die diensten zijn er veel manieren om elkaar te ontmoeten, ook als gast kunt u hier aan deelnemen. Voor de jeugd is er mooi geheel aan activiteiten in een mooie samenwerking met de andere kerken in Dronten.

 

Heeft u vragen of wilt u nader kennis maken met ons? Neem contact op via ons secretariaat: scriba@ngkdronten.nl.

 

We horen graag van u!