Kerk en omgeving

Evangelisatie, missionaire zaken, kerk en omgeving…

Kerk en omgeving

Kerk en Omgeving

Wat voor naam we ook gebruiken het is ons verlangen en onze opdracht om te getuigen van ons geloof en vertrouwen in God.

In de Bijbel staat de opdracht ons geloof te verspreiden. Bijvoorbeeld in Mattheus 28:19-20 lezen we de opdracht én de belofte dat God er bij is.

 

Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.

 

We getuigen van dit geloof in ons dagelijks leven, in kerk en omgeving. In gezin, familie, vriendschappen, werk, sport, altijd en overal zijn wij de kerk van Christus.

 

Bij alles wat we doen verbinden we ons met mensen die op ons pad komen en zoeken naar betekenis in hun leven, vragen hebben naar de zin van het leven of hoop, troost en rust zoeken.

 

Dronten

In Dronten werken we samen met de kerken bij het geven van de Alpha cursussen, Kerstvieringen en meer.

 

Budiul Mic

In Roemenië hebben we een jarenlange relatie met een kleine christelijke gemeenschap in

het dorpje Budiul Mic.

 

Zuid-Afrika

We ondersteunen onze christelijke broers en zussen in de zusterkerken in Zuid-Afrika. Dit doen we door gebed, financiële ondersteuning aan gemeenten en opleidingen aan predikanten.