Jeugd

Voor de kinderen en jongeren zijn er veel activiteiten. Er is oppas en de kindernevendienst en ook met regelmaat een tienernevendienst. Elke zondag is er in de dienst een kindermoment waar alle kinderen naar voren komen en een creatieve inleiding krijgen op het thema van die zondag. Ook is er samen met andere kerken in Dronten een paar keer per jaar een kliederkerk, een bijeenkomst na afloop van de dienst voor de jonge kinderen.

 

De jongerenraad denkt actief mee in de plannen voor het jongerenwerk en organiseert ook eigen activiteiten.

 

De jeugdkampen zijn hele mooie weekenden waar veel jongeren naar toe gaan. In de loop van de jaren is het jeugdkamp uitgegroeid naar een samenwerking met veel kerken in Dronten. Naast het interkerkelijk jeugdkamp is er ook een jongerenkamp, prachtige weekenden om elkaar en God beter te leren kennen.

 

In Dronten doen we in het jongerenwerk veel samen als kerken. Er is een platform van jongerenwerkers om activiteiten en doelen op elkaar af te stemmen. Aangesloten bij dit platform is ook QliQ, een platform voor christelijke jongeren in Dronten en omgeving https://www.qliqdronten.nl/. Zij organiseren onder andere de prachtige QliQ Events speciaal voor jongeren.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met  .