Vraag persoonlijk gebed

Gebed met jou, gebed voor jou

Meer dan de helft van de Nederlanders bidt, blijkt uit onderzoek. Het varieert van ‘elke dag bidden’ tot ‘af en toe een schietgebedje’. Vooral in spannende tijden bidden we, of bij levensgebeurtenissen als een bruiloft of een begrafenis. Bidden is dus zo gek nog niet. Maar hoe werkt bidden?

Avondgebeden, gezongen gebeden, voorgeschreven gebeden, bidstonden, 24/7 of het Onze Vader. In het christelijk geloof neemt het gebed, het praten met God, een belangrijke plaats in. Je mag met al je zorgen, vragen en gedachten bij God komen, zo staat er in Filippenzen 4: 6. Vraag God alles wat je nodig hebt, bid tot God wat er ook gebeurt. En dank altijd.

Je kunt op allerlei manieren bidden tot God, alleen of in een groep, in stilte of juist door te roepen, via voorgeschreven gebeden of naar eigen inzicht en gevoel.

Mocht je na het luisteren van de dienst of door een andere reden behoefte hebben aan gebed dan is dit mogelijk.  Dit kan op verschillende manieren:

Gebed met jou - lees de pagina met uitleg over Ministrygebed.
Gebed voor jou - lees de pagina over de gebedskring in de Ichthuskerk.

Voor het invullen van het formulier geldt:

  •     bij het kiezen voor Ministry-gebed is het niet nodig om het gebedsonderwerp in te vullen.                                                                  Dit wordt tijdens de ministry besproken.
  •     bij het kiezen voor een gebedspunt voor de gebedsgoep is het niet nodig om (e-mail-)adres in te vullen, het mag natuurlijk wel.
  •     ingelogde leden van de Ichthuskerk zien dat naam, adres en e-mail automatisch ingevuld is. Niet-leden kunnen het evt. handmatig invullen.

Ook als je geen lid bent van de Ichthuskerk mag je onderstaand formulier invullen. We bidden graag voor/met iedereen!


Mijn aanvraag voor persoonlijk gebed

(Er wordt een kopie naar je eigen e-mailadres gestuurd.)

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]