Website

Welkom bij Mijn NGK Dronten, een website met een speciaal besloten deel voor leden en ook een eigen gemeente app voor op de telefoon en/of tablet.

Er is een gebruikersnaam en wachtwoord voor je aangemaakt waarmee je toegang krijgt tot Mijn Ichthuskerk. Ga naar https://www.ngkdronten.nl om in te loggen.

Je kunt inloggen met de volgende gegevens:
Gebruikersnaam: #gebruikersnaam#
Wachtwoord: #wachtwoord#

Wachtwoord veranderen?
Klik op je naam (rechtsboven op de webpagina) en kies voor 'Wachtwoord wijzigen'.

 

Als je bent ingelogd loop dan even de volgende stappen door:

1 Controleer de gegevens, bij de overgang kan er iets niet goed meegekomen zijn. Zijn er veranderingen nodig in de gegevens: laat het weten via scriba.dronten@ngk.nl.

 

2 Voeg profielfoto(‘s) toe van jezelf en van evt gezinsleden

 

3 Voor gezinnen: de gezinsleden zijn aan elkaar gekoppeld als gezin, ieder lid van het gezin kan met een eigen e-mail adres werken of er kan met een gedeeld e-mail adres gewerkt worden. De gezinsbeheerder kan mail adressen toevoegen. Voeg deze adressen toe en stuur een mailtje naar support@ngkdronten.nl om de inlogcodes naar deze personen te laten sturen.

 

4 installeer de app: zoek in de app store of google plan naar ‘Mijn gemeente kerkspot’ en dan vind je een app van HIS Media, die selecteer je, in de app maak je dan verbinding met het webadres www.ngkdronten.nl. Inloggen op de app is met dezelfde account gegevens.

 

Zijn er vragen over de werking van Mijn NGK Dronten, mail deze dan naar support@ngkdronten.nl, we helpen je graag verder.

 

Hier een handleiding om u te helpen om de kerkspot-app te installeren. Klik op "installeren".