Alpha Cursus 2020

Alpha cursus 2020 offline én online

 

                                                                     

Alpha Dronten

Zoals elk jaar organiseren de kerken van Dronten in september 2020 de Alpha cursus. Een cursus om het christelijk geloof te onderzoeken, je geloof te verdiepen of woorden te geven aan wat je geloofd.

In deze tijd van beperkingen houden we rekening met de veiligheid van alle betrokkenen. We zijn gewend om de avonden te beginnen met een gezamenlijke maaltijd. Dit kan dit jaar helaas niet.

Er zijn twee manieren om de Alpha cursus te volgen:

Offline

In kleine groepen ontmoeten we elkaar wekelijks op 10 woensdagavonden in basisschool Het Zuiderlicht. Om 19.00 uur beginnen we met ontmoeting en inleiding met een film of spreker en daarna bespreken we dit met elkaar onder het genot van een kop koffie of thee. Om uiterlijk 21.00 uur sluiten we af.

Online

In kleine groepen ontmoeten we elkaar wekelijks op 10 woensdagavonden door middel van videobellen via ZOOM. Om 19.00 uur beginnen we met ontmoeting en inleiding met een film en daarna bespreken we dit met elkaar onder het genot van een kop koffie of thee. Om uiterlijk 21.00 uur sluiten we af.

We starten de cursus met een informatieavond op woensdag 2 september 2020 om 19:30 uur in het Zuiderlicht, Langstraat 48, 8251 VH Dronten.

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of ken je iemand die deze cursus wil volgen meld dit dan via:

Alpha.in.dronten@gmail.com

Bij aanmelden graag aangeven of je offline of online mee doet.

Met hartelijke groet,

Nico Smeding, Annita Smeding, Evert Morren, Sander Broekhuizen, Jan Dekker, Madleen Hanna, Nynke Monsma, Gerhard Heringa, Linda Koelewijn, Piet v/d Vloed en Gineke Fels.

Alpha Dronten

14-07-2020