“Gelukkig de mens die niet meegaat met wie kwaad doen, die de weg van zondaars niet betreedt, bij spotters niet aan tafel zit, maar vreugde vindt in de wet van de HEER en zich verdiept in zijn wet, dag en nacht. Hij zal zijn als een boom, geplant aan stromend water. Op tijd draagt hij vrucht, zijn bladeren verdorren niet. Alles wat hij doet komt tot bloei.” – Psalmen 1:1-3

Meldpunt Misbruik

Vertrouwenspersoon Ichthuskerk Fokke Bouma, vertrouwenspersoon.dronten@ngk.nl

http://www.meldpuntmisbruik.nl/contact

Misbruik melden (ook anoniem): 06 810 801 17

Het Meldpunt Seksueel Misbruik in Kerkelijke Relaties (SMKR) is een initiatief van de Christelijke Gereformeerde Kerk, de Nederlands Gereformeerde kerk en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt.

De kerken, verbonden aan het Meldpunt, verklaren dat seksueel misbruik de grens overschrijdt van persoonlijke integriteit en slachtoffers ernstig beschadigt. Seksueel misbruik in kerkelijke relaties schaadt het vertrouwen dat de gezagspositie met zich meebrengt. Dit is in strijd met wat ons in Gods Woord wordt voorgehouden ten aanzien van de omgang met de naaste.

Heb je problemen of vragen rond seksueel misbruik in kerkelijke relaties? Neem contact met Het Meldpunt op, ook als je liever anoniem je verhaal kwijt wilt.

Christien de Ruyter, vertrouwenspersoon bij het Meldpunt is van maandag tot en met woensdag telefonisch bereikbaar via 06 810 801 17 of per email:c.deruyter@meldpuntmisbruik.nl.

Ineke van Dongen, preventiemedewerker bij het Meldpunt is van dinsdag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar via 06 2005 44 52 of per e-mail:info@meldpuntmisbruik.nl.

Misbruik melden (ook anoniem): 06 810 801 17, (ma - vrij, 9.00 - 17.00) of via het Meld formulier op de website; http://www.meldpuntmisbruik.nl/misbruik-melden/

Meest recente fotoalbums

Meer